Sök och boka hotell i Dubai

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Muscat Hotel


Muscat Hotel. Muscat, eller Muskat, är huvudstad i Oman. Den ligger vid Omanbuktens sydvästkust. Muscat räknas som en av de äldsta städerna i Mellanöstern. Staden moderniserade på 1970-talet mycket tack vare oljeexporten som tog fart. Idag bor här omkring 30 000 människor. Muscat har den viktigaste handelshamnen i Oman. I Muscat finns många hotel i olika prisklasser. Det enklaste sättet att boka ett hotel i Muscat är att göra det direkt över Internet.

Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Innan du bokar hotel i Muscat är det dock mycket viktigt att du kontrollerar så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Håll också ögonen öppna efter eventuella rabatterbjudanden.

Ramee Guestline Hotel Qurum (Al Qurum Street) är ett hotel i Muscat som ligger endast 200 meter från Qurum Beach. Avståndet till shoppinggallerior är ungefär tre kilometer. Ramee Guestline Hotel Qurum, med sina 90 gästrum är ett mycket fräscht och modernt hotell. På Ramee Guestline Hotel Qurum finns bland annat restaurang, pool och gym. Om du är intresserad av dykning kan du styra kosan mot Oman Dive Centre, som endast ligger en dryg mil från hotellet.

Ett annat mycket trevlig hotell i Muscat är Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa (Barr Al Jissah). Egentligen är det tre hotell som ligger på denna resort: Al Waha, Al Bandar och det exklusiva Al Husn Hotel. På Al Waha är det 262 gästrum, på Albandar 198 och på Al Husn 180. I anslutning till denna gigantiska resort finns tre privata stränder. På området finns det sex restauranger och ett antal caféer. Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa erbjuder också ett gym, tennisbanor och utomhusswimmingpooler.

I Muscat finns också Radisson SAS Hotel (Al Khuleiah Street). Detta mycket fina hotell har 156 gästrum, med bland annat TV, Internetuppkoppling, minibar och säkerhetsskåp. På hotellets hälsoklubb finns gym, sauna och bastu. Det finns också möjlighet att få massage. Vidare kan Radisson SAS Hotel i Muscat erbjuda sina gäster en trevlig restaurang, med en trevlig meny, och en svalkande swimmingpool.

The Golden Tulip Seeb (Exhibition Street) är ett lyxigt hotel som är beläget i Muscat. Hotellet har totalt 177 gästrum, med bland annat satellit-TV, Internetuppkoppling och minibar. Le Jardin Restaurant and Terrace erbjuder en internationell buffe och à la carte. The Golden Tulip Seeb är också ett utmärkt hotell att förlägga en konferens. Här finns mycket fina möteslokaler. Som gäst på The Golden Tulip Seeb har du också tillgång till ett gym och en swimmingpool.

Några andra hotel i Muscat som kan rekommenderas är Coral Boutique Hotel Muscat (Shatti Al Qurum), The Chedi Muscat (N Ghubra 232 Way) och Grand Hyatt Muscat (Shatti Al Qurum). Innan avresan är det alltid bra att skriva ut en detaljerad färdanvisning till ditt hotel i Muscat. Detta i synnerhet om du tänkt dig att hyra en bil på flygplatsen. När du checkar in på ett hotel i Muscat så ska du alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation.