Sök och boka hotell i Dubai

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Jumeirah Hotel


Jumeirah Hotel. Jumeirah Beach Hotel (Jumeirah Beach Road) är ett hotell i Dubai som verkligen utstrålar lyx och flärd. Hotellet är det perfekta alternativet för dig som vill unna dig något alldeles extra. Jumeirah Beach Hotel är ett bra val oavsett om du reser till Dubai på semester eller i affärer. På hotellet finns fina möteslokaler. Du kan också sola på hotellets privata strand. Granne med Jumeirah Beach Hotel ligger dessutom Wild Wadi Water Park. Vidare ligger Dubai Zoo och Dubai Museum i närheten av hotellet.

Avståndet från Jumeirah Beach Hotel till centrala Dubai är omkring 25 kilometer. Hotellet kan erbjuda 598 lyxiga rum och sviter, inrymda i en byggnad vars design är helt fantastiskt. Byggnaden liknar ett skepp med segel. Utsikten inifrån hotellet, ut över vattnet, är också helt sagolik. Rummen är utrustade med AC, satellit-TV, hårtork, strykbräda, minibar, pay-per-view filmer, radio och telefon.

På Jumeirah Beach Hotel kan du både äta och dricka gott. Hotellet kan erbjuda 20 reatuaranger, caféer och barer. Här ges du möjligheten att avnjuta diverse olika kulinariska läckerheter. Jumeirah Beach Hotel erbjuder alltifrån italienska och argentinska till asiatiska och nordamerikanska. Efter en lång dag kan det vara skönt att slå sig ner i hotellets cocktailbar. Här kan du sippa på en drink och smälta alla intrycken.

För den som vill motionera, under sin vistelse på Jumeirah Beach Hotel, så finns det även goda möjligheter till detta. Bland annat kan du spela tennis och squash. Efter ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen kan du varva ner i hotellets bastu. Behöver du barnvakt så ordnar hotellet med det. Jumeirah Beach Hotel har också en gästparkering. Kom dock ihåg att denna är avgiftsbelagd.

Det enklaste sättet att boka i sig på Jumeirah Beach Hotel är att göra det direkt över Internet. Innan du gör din bokning så ska du dock alltid kontrollera så att det pris som anges innefattar skatter och andra avgifter. Skulle det vara någon fråga som du inte tycker att du får besvarad via hotellets webbplats bör du alltid höra av dig direkt till Jumeirah Beach Hotel. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av tråkiga överraskningar i samband med att du ska checka in.

Många reser till Dubai för att fira något speciellt. Det kan vara en bröllopsdag eller en födelsedag. Har du några speciella önskningar, som exempelvis champagne på rummet när du checkar in, så ska du alltid meddela detta till personalen på hotellet i samband med att du gör din bokning.

Vidare kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från Dubai International Airport till hotellet innan avresan. Detta i synnerhet om du tänk att skaffa dig en hyrbil direkt på flygplatsen. Att åka bil från Dubai International Airport till Jumeirah Beach Hotel tar omkring 25 minuter. Den religiösa lagen föreskriver att par som delar rum måste kunna uppvisa ett giltigt vigselbevis. För att undvika eventuella problem är det alltid bra att ha med sig en kopia på detta.