Sök och boka hotell i Dubai

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel Sharjah


Hotel Sharjah. Hotel Sharjah Rotana (Al Arouba Street) är ett modernt 18-våningshotell, som ligger i utkanten av Sharjah, vid den Persiska Gulfen, mellan Dubai och Ajman, sju kilometer från stadens centrum. Avståndet från Hotel Sharjah Rotana till Dubais flygplats är omkring 35 kilometer och det tar ungefär 30 minuter att ta sig mellan flygplatsen och hotellet med bil.

Hotel Sharjah Rotana har en utomhuspool, där man kan ta ett svalkande dopp. Skulle man bli törstig är det bara att styra kosan mot poolbaren. På Hotel Sharjah Rotana finns också ett fitness centre, där också finns bastu. Som gäst på Hotel Sharjah Rotana har du möjlighet att koppla upp dig mot Internet på allmänna utrymmen och i hotellet business centre.

Receptionen på hotellet har öppet dygnet runt. Hit ringer du om du vill ha roomservice. Det är också möjligt att växla pengar i receptionen. Om du hyr en bil under din vistelse i Dubai så kan du ha den parkerad på Hotel Sharjah Rotanas garage. På hotellets restaurang erbjuds en buffe, så väl som à la carte. Restaurangen, som heter Al Dar, är öppen alla dagar mellan 06.30 till 23.00. Är du sugen på en kopp kaffe, juice eller lite snacks, så kan du gå till Lobby Café. Prova gärna deras utsökta bakverk. Lobby Café har öppet dagligen från 08.00 till 24.00.

Hotellet erbjuder också en shuttle service som tar dig till en privat beach club. Här kan du prova på segling, windsurfing, jet-skiing och dykning. Hotel Sharjah Rotana har 205 gästrum och sviter. Samtliga dessa är modernt inredda. På rummen finns bland annat satellit-TV, telefon och möjlighet att koka en kopp kaffe eller te. I badrummet finns bland annat morgonrockar och toalettartiklar. I sviterna finns också ett pentry.

Hotel Sharjah Rotana är ett utmärkt alternative för dig som reser till området för att göra affärer. Här finns ett business centre, där du kan få support av en sekreterare. Vidare finns ett flertal fräscha mötesrum, som är utrustade med allt man kan tänkas behöva för en konferens. Behöver du barnvakt så ordnar Hotel Sharjah Rotana även med det.
I närheten av Hotel Sharjah Rotana ligger flera spännande marknader. Endast sju kilometer från hotellet är Sharjah Art Museum beläget. Det enklaste sättet att boka in sig på Hotel Sharjah Rotana att göra det direkt över Internet. Kom dock ihåg att du alltid ska kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Innan avresan till Dubai är det alltid bra om du skriver ut en detaljerad färdanvisning från Dubai Internation Airport till Hotel Sharjah Rotana.
Detta i synnerhet om du tänkt hyra en bil direkt på flygplatsen. Har du några frågor som du inte tyckar att du får svar på via Hotel Sharjah Rotanas webbplats så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis minskar risken för att du ska utsättas för obehagliga överraskningar väl på plats. I samband med incheckningen på hotellet ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation.