Sök och boka hotell i Dubai

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hostels i Dubai


Hostels i Dubai. Dubai är ett underbart resmål. Du kan resa till Dubai med direktflyg från Stockholm. Om man är ute och reser med en relativt begränsad kassa kan det vara en god idé att ta in på ett hostel. Hostel är ofta ett socialt sätt att bo. Man träffar andra trevliga resenärer med vilka man kan utbyta tips och erfarenheter. I Dubai finns många fräscha hostel till förmånliga priser.

Vill du boka rum på ett hostel i Dubai så är det enklast ifall du gör detta direkt över Internet. Kom dock ihåg att du alltid ska ta dig tid att jämföra olika hostels i Dubai innan du gör din bokning. När du sitter framför datorn kan det vara bra om du har en karta över Dubai nära till hands. Därmed kan du se hur ditt hostel ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping.

The Pacific Hotel – Dubai (Sabakha Street 115) är ett mycket trevligt hostel som kan erbjuda prisvärt logi. På detta hostel finns en restaurang. Som boende på The Pacific Hotel – Dubai har du tillgång till Internetuppkoppling. Receptionen är öppen dygnet runt och rummen är försedda med AC och egen toalett. Detta hostel kan erbjuda alltifrån enkelrum till trebäddsrum. The Pacific Hotel – Dubai ligger i hjärtat av området Diera, som är känt för sin textil och elektronikmarknad.

Ett annat prisvärt hostel i Dubai är Youth Hostel Association (39 Al Nahda Road). Rummen på detta hostel är fräscha. Som boende på Youth Hostel Association i Dubai har du också tillgång till en swimmingpool, där du kan ta ett svalkande dopp efter en intensiv dag på stan.

Vidare kan du också ta in Oasis Court Hotel Apartments (Khalid Bin Al Waleed Street). Detta är ett hostel som håller mycket hög kvalitet. Oasis Court Hotel Apartments har 114 enbädds- och tvåbäddsrum.  Som gäst på Oasis Court Hotel Apartments i Dubai har du också tillgång till en swimmingpool. Några andra hostels i Dubai som kan rekommenderas är Arabian Dreams Hotel Apartments (24c Mankhool Road), Ramee Hotel Apartments (Al Rolla Street) och The Country Club Hotel Dubai (Port Rashid Road).

Det är alltid bra om du skriver ut en detaljerad färdanvisning från Dubai International Airport till ditt hostel i Dubai. Detta i synnerhet om du tänk att skaffa en hyrbil direkt på flygplatsen. Ifall du kommer att vara bilburen, under din vistelse i Dubai, är det bra om du kontrollerar om ditt hostel kan erbjuda en gästparkering, och om denna är avgiftsfri.

Ifall den är avgiftsbelagd ska du alltid ta med detta i beräkningen och addera detta till kostnaden för ditt rum. Om du har några frågor ska du inte tveka att höra av dig direkt till ditt hostel. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon tråkig överraskning i samband med incheckning. Kom ihåg att det kan finnas en åldergräns när man ska boka ett rum. Du ska alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation när du tar in på ett hostel i Dubai.