Sök och boka hotell i Dubai

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Boende Dubai


Boende Dubai. Dubai är ett semesterparadis och man satsar hårt på att locka turister från hela världen till Persiska viken. Här kan man njuta av den spännande värmen, kulturen, dykning och shopping. Dubai har genom århundradena varit en plats där handelsmän från öst och väst har träffats för att göra affärer.

Sedan 1971 ingår Dubai i Förenade Arabemiraten. Den bästa tiden på året att åka till Dubai är under vintern. Sommarmånaderna i Dubai kan stundom vara olidligt heta. Det är inte ovanligt med temperatur runt 40°C. I Dubai återfinns världens tre högsta hotell. Dessa är Jumeirah Emirates Towers, Burj Al Arab och Rose Tower.

I Dubai kan hitta boende i de flesta prisklasser. Det enklaste sättet att boka sitt boende i Dubai är att göra det direkt över Internet. Kom ihåg att du alltid ska jämföra flera olika hotell och vandrarhem innan du gör ditt val. I samband med att du bokar ditt boende i Dubai så ska du alltid se till att kontrollera ifall skatter och andra avgifter är inkluderade i det pris som anges.

När du sitter framför datorn och letar efter ett lämpligt boende i Dubai så kan det vara en god idé att han en karta över staden nära till hands. På så vis ser du hur de olika hotellen ligger i förhållande till sevärdheter, shopping och restauranger. Du kan hitta en karta över Dubai på sajten Stayresdubai. Det kan också vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från Dubai Internation Airport till ditt hotell.

Om du letar efter ett riktigt lyxigt boende i Dubai rekommenderas bland annat Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers (Banivas Street), Sheraton Jumeirah Beach Resort & Towers (Al Sufouh Road), Radisson SAS Dubai Deira Creek (Bani Yas Road), Hyatt Regency Dubai and Galleria (Deira Corniche Alkhaleej Road) och The JW Marriott Hotel Dubai (Abu Baker Al Siddique Street).

Letar du efter ett bra boende i Dubai i mellanprisklassen kan du bland annat boka in dig på Chelsea Tower Suites & Apartments (1 Sheikh Zayed Road), Traders Hotel Dubai (Corner Of Abu Baker Al), Majestic Hotel (Mankhool Road), Ramee Hotel Apartments (Rolla Street) och Nihal Hotel – Dubai (Al Maktoum Road Deira).

Det finns också en flera hostels i Dubai. Youth Hostel Association (39 Al Nahda Road) är ett mycket trevligt vandrarhem. Rummen är fräscha och det finns också en swimmingpool där man kan svalka sig. Trevligt boende hittar du också på Dubai Short Stays (Building A3, Karama Apartments).

När du checkar in på ditt boende i Dubai så ska du alltid vara beredd på att kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Vidare kan det finnas en åldersgräns för den som bokar ett boende i Dubai. Skulle det vara någon fråga som du inte tycker att du får svar på via hotellet eller vandrarhemmet webbplats, så är det alltid en god idé att höra av dig direkt till hotellet eller vandrarhemmet. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av tråkiga överraskningar väl på plats.